[vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

MARTÍ SALTATEULADES

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_column_text]Al Martí li encanta passejar, però no pels carrers, ell passeja per les teulades de la ciutat! Amb unes molles elàstiques als peus salta pels edifi cis com si fos un superheroi, només que el Martí no té poders, és com tu i com jo.

Un dia comencen a desaparèixer tots els gats de la ciutat. Muntsa li demana ajuda per recuperar el seu gat, el Bolavà. El Martí haurà de fer servir tot el seu enginy i, fi ns i tot, posar la vida en perill si vol salvar el Bolavà de les urpes d’un personatge amb molt de poder i disposat a tot.
Martí Saltateulades, de Víctor Aldea és l’obra guanyadora del VI Premi Enric Lluch de narrativa infantil Ciutat d’Algemesí. Un nou guardó que referma la sòlida trajectòria de l’autor.

 

Edició: Andana Editorial

Text: Victor Aldea

Any: 2023[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_single_image image=»19086″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19089″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19090″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19091″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19092″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19093″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19094″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»19088″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]