[vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

UN ANY FENT FESTA

-les aventures d’una família festera a la Vila de Gràcia-

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_column_text]La Júlia i l’Arnau viuen a la Vila de Gràcia i són de família festera. I què vol dir? Doncs que els agrada molt compartir estones amb el veïnat del seu carrer i preparen plegats festes i activitats.
Acompanyeu-los al llarg d’un any i viureu amb ells l’olor de les castanyes a la vora del foc, l’emoció al saludar les Carteres Reials, el soroll dels petards dels foguerons, el mal de peus de tant ballar i les corredisses per acabar el guarniment del seu carrer.
Viure a Gràcia i formar part d’una comissió és compartir amb els altres un munt d’aventures cada dia de l’any. Se’ls gira feina de nou. Qui s’apunta a preparar la propera Festa Major?

 

Edició: Ed. Mediterrània

Text: Silvia Manzanera

Any: 2021[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=»» row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern»][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=»18659″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»18662″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»18663″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»18664″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»18665″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][vc_single_image image=»18666″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]