Si tingés la màgia d’un mag

El projecte La festa de la pau neix amb el propòsit de difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no-violència. El segell Tot Sona Records, dirigit per Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega aquest projecte, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de la reconeguda artista. Metges Sense Fronteres és la beneficiària de tots els ingressos digitals del vídeo i de la cançó, així com d’una part del conte imprès. L’objectiu del projecte és, doncs, doble: aportar beneficis a l’organització perquè pugui desenvolupar la seva tasca, i potenciar el missatge de la pau i la no-violència amb una mirada esperançadora.

Si tingués la màgia d’un mag és el títol del conte d’Eulàlia Canal amb il·lustracions de Robert Garcia (gaur). Una història tendra per gaudir de la lectura familiar i infantil. Descobreix les històries de l’avi d’en Tim, plenes de màgia!

En Tim troba un Manual de màgia entre els
llibres del seu avi. Fascinat per aquest llibre
li pregunta d’on l’ha tret. L’avi li explicarà
la història fil per randa: Ell era un nen quan
va esclatar la guerra i tot es va capgirar.
Tot i així, entre les sirenes i les corredisses
al refugi, va conèixer una nena misteriosa
que li va canviar la vida per sempre.

El videoclip

 

Videoclip de la cançó La festa de la pau, que recull la participació de reconeguts artistes de l’escena musical catalana: Els Amics de les Arts, Àlex Martínez, Arnau Figueres, Arnau Tordera, Dani Espasa, Dàmaris Gelabert, Elena Gadel, Ferran Conangla, Gemma Humet, In Crescendo, Manu Guix, Marta Roma, Natxo Tarrés, Olvido Lanza, Pau Figueres, Santi&Mariona Duet, i la Coral de l’Escola Voramar.

Tots els ingressos provinents de les visualitzacions es destinen íntegrament a Metges Sense Fronteres.